2021-01-22 07:10Pressemelding

VERDENS KRAFTIGSTE BATTERIDREVNE MUTTERTREKKER !

Milwaukee Tool har nå økt produktiviteten for brukere som fester bolter opptil M42 med introduksjonen av den første batteridrevne muttertrekker med høyt moment og 1” D-håndtak.

Et utrolig gjennombrudd for batteridrevet elektroverktøyteknologi: M18 FUEL muttertrekker med høyt moment, 1” D-håndtak og ONE-KEY eliminerer behovet for pneumatiske verktøy, og leverer opp til 2711 Nm løsrivningsmoment og 2576 Nm festemoment for de mest krevende bruksområdene. Dette er rett og slett verdens kraftigste batteridrevne muttertrekker.

«Siden starten for litt over 10 år siden har M18 batteridrevet teknologi fortsatt å tøye grensene for 18 V-kapasitet, slik at vi kan utvikle verktøy med ytelse nok til å erstatte noen av de kraftigste ledningsdrevne og pneumatiske verktøyene. Lanseringen av den batteridrevne muttertrekkeren med D-håndtak er et fantastisk tilskudd i M18 systemet, og et stort skritt fremover når det gjelder produktivitet for brukerne", sier Alexander Flemming, Produktsjef i Milwaukee Tool

«Som bransjeleder innen batteridrevne muttertrekkere er vi i stand til å utnytte vår avanserte M18 FUEL batteridrevet teknologi, til å levere en D-håndtaksløsning med kraft nok til å fullføre alle oppgaver som pneumatisk verktøy kan, samtidig som det gir større produktivitet, bærbarhet og lavere eierkostnader», uttaler Alexander Flemming.

POWERSTATE børsteløs motor gir mer moment for krevende bruksområder, mens REDLINK PLUS-elektronikk sikrer maksimal ytelse og beskytter verktøyet mot overbelastning, overoppheting og overutladning. M18 REDLITIUM-batteriet sikrer at dette verktøyet utfører mer arbeid på hver lading og mer arbeid i løpet av batteriets levetid. Når den er utstyrt med et M18 REDLITIUM HIGH OUTPUT 12,0 batteri, har den nye muttertrekkeren med D-håndtak driftstid nok til å montere opptil 200 M22-bolter.

4-modus DRIVE CONTROL gir brukeren allsidighet nok til å veksle mellom ulike moduser slik at de passer til kraften og hastigheten for bruksområdet.

Som en ekstra fordel gir ONE-KEY mulighet til å tilpasse, spore og administrere muttertrekkeren og stille inn et repeterbart moment. I ONE-KEY-appen kan brukere endre én av fire fullt tilpassbare moduser for å oppnå den ideelle kombinasjonen av repeterbarhet med tanke på kraft, hastighet og moment for de vanligste bruksområdene.

Den nye M18 FUEL muttertrekkeren med 1” D-håndtak er fullt kompatibel med hele M18-serien, som nå byr på mer enn 190 ulike verktøy, alle drevet på samme batteriplattform.

 

Spesifikasjoner:

 

 

 

M18 FUEL ™ muttertrekker med 1” D-håndtak og høyt moment samt ONE-KEY™ (M18 ONEFHIWF1DS-121C)

 

  • Maks. moment:        2576 Nm
  • Løsnemoment:         2711 Nm
  • Maks. hastighet:       600/700/900/1200 o/min
  • Slaghastighet:          750/930/1200/1440 slag/min
  • Vekt med batteri:      11,2 kg
  • Ambolttype:              1” friksjonsring med hull
  • DRIVE CONTROL:  4-trinns, kan tilpasses
  • 360° verktøyfritt, justerbart håndtak
  • ONE-KEY™ 

 

Leveres med 2 x M18 REDLITIUM HIGH OUTPUT 12,0 batterier, M18-M12 hurtiglader, verktøyfritt justerbart håndtak, nøkkelbånd og utstyrsboks.

 

*Fås også i en versjon uten batterier og lader

 

 

Vil du vite mer om M18 FUEL muttertrekker med 1” D-håndtak og høyt moment, se den her i videoen eller finne en butikk i nærheten av deg? Gå til www.milwaukeetool.no

 

 



Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovasjon i over 95 år. Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924 har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger. Enten det dreier seg om lederskap innen litiumion-teknologi, som man finner i M12™- og M18™-systemene, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndverktøyprodukter, er Milwaukee Tool opptatt av å levere avanserte løsninger som gir fagfolk økt produktivitet og enestående holdbarhet.


Kontaktpersoner

Tone Irén Anvedsen
Marketing Coordinator
Tone Irén Anvedsen
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming