2022-05-24 08:00Pressemelding

VERDENS FØRSTE BATTERIDREVNE RØRKUTTER

Milwaukee Tool introduserer verdens første batteridrevne rørkutter som kan kutte forhåndsinstallerte rør i rustfritt stål, karbonstål og kobber uten å skifte blad.

Selvjusterende skjæremekanisme gjør skjæring i rør av rustfritt stål enklere, mindre anstrengende og raskere enn noensinne.

Den nye rørkutteren for rustfritt stål, også kjent som RAPTOR™, bruker den patenterte mekanismen til den velkjente M12™ Kompakt rørkutter (C12 PC) fra MILWAUKEE®. Denne nye rørkutteren har en forsterket mekanisme, justert skjærekraft og en helt ny skjærekniv. 

Det har aldri vært enklere å kutte rustfritt stål enn med dette verktøyet som kan kutte opptil 28 mm rustfritt stål på mindre enn 20 sekunder. M12™ RAPTORTM kan foreta rene og nøyaktige kutt på installerte rør med så lite som 40 mm klaring takket være det smale skjærehodet og den automatiske låsemekanismen. Automatisk kjevejustering gjør at kjevene automatisk tilpasser seg rørstørrelsen.

Takket være den lave vekten og balanserte designen kan brukerne enkelt kutte rør og eliminere behovet for et rørstativ. Alle metalldeler forseglet i frontende – rust- og korrosjonsbestandig skjærehode og internt dreneringssystem som gir friere utløp av vannet.

 

Den nye M12™ RAPTOR rørkutter for rustfritt stål er fullt kompatibel med hele M12™-serien, som nå består av mer enn 95 verktøy, drevet av samme batteriplattform.

Spesifikasjoner

M12 RAPTOR rørkutter (M12 PCSS-202C)

  • Ubelastet hastighet: 380 omdr./min
  • Rørdiameter: 12, 15, 18, 22 og 28 mm
  • Min. plass for rørkapping: 40 mm
  • Total lengde: 362 mm
  • Vekt med M12 2,0 Ah-batteri: 1,5 kg

Leveres med 2 stk. M12 REDLITHIUM 2,0 Ah-batterier (M12 B2), M12 lader (M12 C), koffert, reservekniv og 2 stk. knivfesteklips.

Også tilgjengelig uten batterier.

Se en video som viser bruken av M12 RAPTOR rørkutter, eller finn nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

 



Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovasjon i over 95 år. Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924 har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger. Enten det dreier seg om lederskap innen litiumion-teknologi, som man finner i M12™- og M18™-systemene, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndverktøyprodukter, er Milwaukee Tool opptatt av å levere avanserte løsninger som gir fagfolk økt produktivitet og enestående holdbarhet.


Kontaktpersoner

Tone Irén Anvedsen
Marketing Coordinator
Tone Irén Anvedsen
Olle Persson
Trade Product Manager Milwaukee
Olle Persson