2021-09-28 06:25Pressemelding

VERDENS FØRSTE BATTERIDREVNE DEKKSLIPER

 

Milwaukee Tool fortsetter å levere banebrytende innovasjon til dekk- og bilmekanikere ved å presentere verdens første batteridrevne dekksliper – M12 FUEL dekksliper.

 

M12 FUEL lavhastighets dekksliper er et stort gjennombrudd for batteridrevet verktøyteknologi. Den har trykkluftytelse og leverer kraften og kontrollen som trengs for holdbare dekkreparasjoner på personbiler, lette lastebiler og nyttekjøretøy.

 

«Når det gjelder dekkreparasjoner, har dekkmekanikere og bilfagfolk lenge vært avhengige av trykkluftløsninger som begrenser mobiliteten og øker de daglige vedlikeholdskostnadene med behovet for slanger, kompressorer og generatorer», sier Alexander Flemming, Trade Product Manager hos Milwaukee Tool. «Ved å utnytte batteriteknologien i M12 FUEL-systemet kan vi nå levere MILWAUKEE®s første batteridrevne dekksliper med trykkluftytelse, noe som gir en mer produktiv og tryggere verkstedopplevelse for bilfagfolk.»

I likhet med alle andre M12 FUEL-produkter har dekksliperen tre eksklusive innovasjoner fra MILWAUKEE® – POWERSTATE børsteløs motor, REDLITHIUM-batteri og REDLINK PLUS-elektronikk.

 

POWERSTATE børsteløs motor leverer kraften til å utføre krevende slipe- og borearbeid på dekk til personbiler, lette lastebiler og nyttekjøretøy, mens REDLINK PLUS-elektronikken muliggjør full sirkelkommunikasjon mellom verktøyet og batteriet, noe som gir enestående ytelse, beskyttelse og produktivitet. Denne avanserte, elektroniske pakken leverer verdens første dekksliper med totrinns DRIVE CONTROL og 1 200 o/min for boring og 2 500 o/min for sliping, for å unngå kostbare feil og sikre konsekvente dekkreparasjoner. Når den brukes sammen med M12 REDLITHIUM 4,0 Ah-batteriet, leverer dekksliperen nok brukstid til å utføre opptil 30 dekkreparasjoner på én lading. Den nye M12 FUEL lavhastighets dekksliperen er fullt kompatibel med resten av M12-serien, som nå består av over 90 elektroverktøyløsninger på samme batteriplattform.

Spesifikasjoner:

M12 FUEL dekksliper (M12 FTB-0)

  • Boremodus: 1 200 o/min
  • Slipemodus: 2 500 o/min
  • Maks diameter på slipetilbehør: 80 mm
  • Maks diameter på boretilbehør: 9,5 mm
  • Verktøyfeste: 7/16” sekskantet
  • Quick-Change-adapter
  • Utløserknapp for variabel hastighet
  • LED-arbeidslys
  • Vekt med batteri: 1,1 kg

 

Se hvordan du bruker M12 FUEL™ dekksliperen i videoen, eller finn nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

 

 



Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovasjon i over 95 år. Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924 har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger. Enten det dreier seg om lederskap innen litiumion-teknologi, som man finner i M12™- og M18™-systemene, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndverktøyprodukter, er Milwaukee Tool opptatt av å levere avanserte løsninger som gir fagfolk økt produktivitet og enestående holdbarhet.


Kontaktpersoner

Tone Irén Anvedsen
Marketing Coordinator
Tone Irén Anvedsen
Alexander Flemming
Trade Product Manager Milwaukee
Alexander Flemming