2022-05-31 08:00Pressemelding

NYHET! AIR-TIP™ MUNNSTYKKE

Milwaukee Tool lanserer et innovativt støvsugertilbehør i AIR-TIP-serien for arbeidsplasser der rusk og rask skal fjernes fra tepper med kort eller mellomlang luv.

Kompatibel med MILWAUKEE®s M12- og M18 støvsugere og passer slangestørrelsene: Ø 31,8 mm, Ø 47,6 mm og Ø 63,5 mm.

Munnstykket er designet for rengjøring og fjerning av rusk og rask på teppebelagte overflater. Det nye munnstykket er kompatibelt med MILWAUKEE®s M12- og M18 Støvsugere, og passer slangestørrelsene: Ø 31,8 mm, Ø 47,6 mm og Ø 63,5 mm.

MILWAUKEE® forbedrer rengjørings- og ryddeprosessen med M12 AIR-TIP-munnstykket. Den elektriske børstevalsen drives av et M12 REDLITHIUM-batteri og løsner rusk og rask for dyp rengjøring. Sammenlignet med et standard munnstykke gir en sveip med dette tilbehøret en mer effektiv rengjøring, som øker produktiviteten. Munnstykket har et innebygd LED-lys for økt synlighet i dårlig opplyste omgivelser.

Spesifikasjoner

M12 AIR-TIP-munnstykke (M12 AUN-0)

  • Rengjøringsbredde: 152 mm
  • Vekt med M12 B2-batteri: 1,2 kg 

Se en video som viser bruken av M12 AIR-TIP-munnstykket, eller finn nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.no

 

 


Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovasjon i over 95 år. Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924 har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger. Enten det dreier seg om lederskap innen litiumion-teknologi, som man finner i M12™- og M18™-systemene, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndverktøyprodukter, er Milwaukee Tool opptatt av å levere avanserte løsninger som gir fagfolk økt produktivitet og enestående holdbarhet.


Kontaktpersoner

Tone Irén Anvedsen
Marketing Coordinator
Tone Irén Anvedsen
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson