2022-03-08 09:00Pressemelding

MILWAUKEE® LANSERER KNEBESKYTTERE

MILWAUKEE® utvider PPE/PVU-sortimentet med nye, justerbare knebeskyttere som gir komfortabel beskyttelse på arbeidsplassen hele dagen.

ALLE KNEBESKYTTERne ER UTSTYRT MED JUSTERBARE STROPPER og BRUKERVENNLIG SPENNEFESTE. PREMIUM OG HARDE KNEBESKYTTERE ER LAGET MED 1680D BALLISTISK NYLON for god holdbARHET.

Milwaukee Tools fleksible knebeskyttere leveres med lett og komfortabel skumpolstring og vanntett skål, samtidig som den sikrer god mobilitet på arbeidsplassen.

 

Den harde knebeskytteren har en tykkere skumpolstring med støttende gelsone og en slitesterk hard skål som tåler langvarig eksponering for tøffe overflater.

 

Premium knebeskytteren (glatt overflate) tar det hele til neste nivå med skumpolstring av høy kvalitet og premium gelinnlegg for ekstra god støtte. Premium knebeskytteren har et belegg som ikke etterlater merker og sikrer at brukeren får et svært holdbart produkt.

 

MILWAUKEE® knebeskyttere

 

Fleksible knebeskyttere – 1 stk. 4932478136

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Harde knebeskyttere – 1 stk. 4932478137

Premium knebeskyttere (glatt overflate) - 1 stk. 4932478139

 

 

 Hvis du vil vite mer om knebeskytterne, kan du kontakte

din nærmeste butikk eller besøke www.milwaukeetool.no


Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovasjon i over 95 år. Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924 har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger. Enten det dreier seg om lederskap innen litiumion-teknologi, som man finner i M12™- og M18™-systemene, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndverktøyprodukter, er Milwaukee Tool opptatt av å levere avanserte løsninger som gir fagfolk økt produktivitet og enestående holdbarhet.


Kontaktpersoner

Tone Irén Anvedsen
Marketing Coordinator
Tone Irén Anvedsen
Henrik Nielsen
Head of PPE
Henrik Nielsen