2021-03-23 06:15Pressemelding

MILWAUKEE® LANSERER BRANSJENS MEST STILLEGÅENDE BATTERIDREVNE KOMPRESSOR


Milwaukee Tool utnytter kraften, ytelsen og driftstiden fra M18 FUEL
-teknologien og har utviklet bransjens mest stillegående batteridrevne kompressor for profesjonelle snekkere og tømrere.

 

M18 FUEL™ 7,6 l kompakt stillegående kompressor med et støynivå på kun 68 dB (A) er 2 x mer stillegående enn standard elektriske kompressorer, noe som reduserer støyen på arbeidsplassen.

 

 

Med et støynivå på bare 68 dB (A) reduserer den nye kompressoren drastisk en av de største frustrasjonene ved kompressorbruk: støyen. Kompressoren veier 14,4 kg og er utstyrt med to bærehåndtak, noe som gjør den enkel å transportere til og fra arbeidsstedet. Lav profil og enkel stabling bidrar også til bedre oppbevaring.

 

Med M18 REDLITHIUM-batteriteknologi eliminerer verktøyet bryderiet med ledninger og leverer kraften til å skyte opptil (1600) 18 GA-dykkerter per lading med et M18 REDLITHIUM HIGH OUTPUT 12 Ah-batteri. Enkelsvingregulator og hurtigkoblingskoblinger gjør det enkelt å justere og feste slanger. Kompressoren er utstyrt med frontmonterte målere og enkel batteritilgang for enkel justering etter behov.

 

Det nye verktøyet er fullt kompatibelt med hele M18-serien, som nå består av over 190 elektroverktøy på samme batteriplattform.

 

 


Spesifikasjoner

 

M18 FUEL luftkompressor (M18 FAC-0)

  • Kapasitet:                                       7,6 l
  • Luftstrøm:                                       48 ved 2,8 bar l/min
  • Vekt med batteri:                            14,4 kg
  • Støynivå:                                         68 dB (A)
  • Pumpetype:                                     Uten olje

 

 

Se hvordan du bruker M18 FUEL luftkompressor i videoen, eller finn nærmeste butikk på www.milwaukeetool.no

 



Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovasjon i over 95 år. Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924 har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger. Enten det dreier seg om lederskap innen litiumion-teknologi, som man finner i M12™- og M18™-systemene, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndverktøyprodukter, er Milwaukee Tool opptatt av å levere avanserte løsninger som gir fagfolk økt produktivitet og enestående holdbarhet.


Kontaktpersoner

Tone Irén Anvedsen
Marketing Coordinator
Tone Irén Anvedsen
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson