2021-04-23 09:21Pressemelding

MARKEDETS RASKESTE OG LETTESTE KOMPAKTE BÅNDSAG

Milwaukee Tool fortsetter å levere banebrytende innovasjon ved å introdusere M12 FUEL kompakt båndsag i båndsagutvalget.

DEN NYE M12 FUEL KOMPAKT BÅNDSAG ER Den letteste på markedet, OG GJØR DET MULIG FOR brukere Å manøvrere sagen helt uanstrengt på trange steder og med bare én hånd. Denne båndsagen kommer best ut i sin klasse og kutter raskere enn konkurrentene på 18 V og 20 V i 64 mm kutttekapasitetsklassen.  

 «Våre kompakte båndsager er best i klassen, men forskning viste at brukere har behov for en båndsag som ikke bare er kompakt, men som gir raskere kutt og større kapasitet,» sier Gustav Olsson, Trade Product Manager for Milwaukee Tool.

 

 

«For å ivareta ønskene til kundene våre ga vi M12 kompakt båndsag økt kuttekapasitet sammenlignet med vår eksisterende M12 båndsag, og utnyttet kraften til FUEL-teknologi».

EN POWERSTATE børsteløs motor gjør at M12 FUELkompakt båndsag leverer den raskeste kuttehastigheten av Unistrut (rammesystem) med en kuttekapasitet på 64 mm x 64 mm. For å minimere utmattelse er båndsagen optimalisert for kutting i høyder og veier bare 3,2 kg, noe som gjør den til den letteste kompakte båndsagen på markedet. Båndsagen er utformet for énhåndsbruk og har integrert bladbeskyttelse og større kuttekapasitet enn M12kompakt båndsag. En variabel hastighetsutløser, justerbar såle og LED-arbeidslys gir maksimal kontroll og øker den totale produktiviteten.

Den nye M12 FUEL kompakt båndsag er kompatibel med hele M12-serien, som nå består av over 90 verktøy drevet av samme batteriplattform.

Nå med nye båndsagblader!

Den nye M12 FUEL kompakt båndsag leveres også med MILWAUKEE®sine nyeste båndsagblader – Extreme Metal Compact båndsagblader. Disse nye 726 mm bladene er optimalisert for tynt metall med 12/14 TPI eller for tykt metall med 8/10 TPI, og maksimerer brukerens båndsagbladytelse, slik at brukerne kan sage mer med færre bladskifter.

Spesifikasjoner

M12 FUEL kompakt båndsag (M12 FBS64-402C)

  • Kuttekapasitet, rektangulært profiler:    64 x 64 mm
  • Ubelastet hastighet:                                 0–174 omdr./min
  • Bladlengde:                                                726 mm
  • Vekt med 4,0 Ah-batteri:                          3,2 kg
  • Integrert bladbeskyttelse
  • Utløserknapp for variabel hastighet
  • LED-arbeidslys
  • Opphengskrok

Leveres med 2 x M12 REDLITHIUM 4,0 Ah batterier, M12lader og koffert.

*Selges også i en utgave uten batterier og lader.

Se videoen som viser bruken av M12 FUEL kompakt båndsag eller finn nærmeste forhandler på www.milwaukeetool.noOm Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovasjon i over 95 år. Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924 har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger. Enten det dreier seg om lederskap innen litiumion-teknologi, som man finner i M12™- og M18™-systemene, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndverktøyprodukter, er Milwaukee Tool opptatt av å levere avanserte løsninger som gir fagfolk økt produktivitet og enestående holdbarhet.

Kontaktpersoner

Tone Irén Anvedsen
Marketing Coordinator
Tone Irén Anvedsen
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson