2021-10-26 07:00Pressemelding

DEN NYE MX FUEL™ AVLØPSRENSER MED LØFTEHJELP!


Milwaukee Tool er stolt over å presentere en ny løsning som forenkler vedlikehold av kloakkrør og avløp – MX FUEL
stor avløpsrenser med POWERTREDZ.

 

Denne maskinen er en del av det nye mx fuel-systemet som i kombinasjon med POWERTREDZ Lift Assist-teknologi gjør det enklere for én person å transportere maskinen opp og ned trapper, samt inn og ut av servicebiler. I tillegg har maskinen tilstrekkelig med kraft til å fjerne røtter 60 m ut i røret, mens en lukket trommel beskytter mot søl.

 

 

«Tenk deg hvor anstrengende det er å dra med seg en 90 kg avløpsrenser opp en hel trapp eller trekke den opp i en varebil. Dessverre er dette noe som hender daglig for mange fagfolk som driver vedlikehold av kloakkrør – for å unngå problemer med ryggen (eller verre) må de ofte ta med seg en ekstra person bare for å hjelpe til med å transportere maskinen», sier Gustav Olsson, Product Manager hos Milwaukee Tool.

 

«MX FUEL stor avløpsrenser er den første løsningen som gjør det mulig for én person å transportere de tunge avløpsrenserne gjennom implementeringen av vår POWERTREDZ Lift Assist-teknologi, noe som reduserer belastningen ved å løfte en maskin på 90 kg og øker både den generelle produktiviteten og sikkerheten for brukerne.»

Selv om mobilitet er en av de største utfordringene med disse jobbene, er hvert aspekt ved MX FUEL stor avløpsrenser konstruert med tanke på økt produktivitet fra det øyeblikket brukeren ankommer stedet, til jobben er fullført og maskinen lastes tilbake i bilen.

 

POWERSTATE børsteløs motor gir full kraft ved maksimal maskinkapasitet, slik at brukerne kan rense røtter opptil 60 m ut i 75–200 mm laterale avløpsrør. REDLINK PLUS-elektronikk gir bedre kontroll med integrert trommelbrems, og MX FUEL REDLITHIUM-batteriet kan brukes til flere oppgaver på én lading, noe som gir enklere oppsett og transport. Når man eliminerer bruken av skjøteledninger, øker dessuten brukernes sikkerhet ettersom det ikke er fare for å snuble i ledninger eller for at de ligger nær stillestående vann.

 

Kabelen har automatisk innspoling og uttrekk, noe som avlaster brukeren ettersom det ikke lenger er nødvendig å trekke den tunge kabelen ut av rørene for hånd. Knappen RAPID STOP løser raskt ut lagrene i kabeldrevet for å hindre at kabelen setter seg fast. Den helt lukkede trommelen eliminerer kontakt mellom brukeren og den roterende trommelen, og oppbevarer rusket som kommer tilbake gjennom røret.

 

I tillegg gir ONE-KEY muligheten til å spore maskinen, noe som sammen med varsler, komplett lagerstyring og bransjeledende smartutstyrsteknologi sikrer at du får maksimalt utbytte av verktøyet.

 

Milwaukee Tool tilbyr de eneste fullstendig batteridrevne avløpsrensemaskinene for laterale avløpsrør, med kabler som har en manøvrerbarhet og holdbarhet som takler blokkeringer.

 

Spesifikasjoner

MX FUEL stor avløpsrenser med POWERTREDZ (MXF LSDP-301)

  • Kapasitet: 75–200 mm
  • Trommelkapasitet:        30 m x 16 mm eller 30 m x 20 mm kabel
  • Maks diameter på avløpsrør: 200 mm
  • Spiraldiameter: 20 mm
  • Spirallengde: 23 m
  • Ubelastet hastighet: 200 omdr./min
  • Vekt med batteri: 56,6 kg
  • Matertype: Manuell eller automatisk
  • ONE-KEY-kompatibel: Ja

Leveres med MX FUELTM REDLITHIUMTM CP203-batteri, MXF C lader, 1 x 7,6 m og 1 x 15,2 m innvendig kjernekabel (20 mm), 1 x 9 stk. hodefestesett.

 

Ekstra tilbehør

16 mm x 7,6 m indre rensespiral (4932471701)

16 mm X 15,2 m indre rensespiral (4932471702)

20 mm X 7,6 m indre rensespiral (4932471703)

20 mm X 15,2 m indre rensespiral (4932471704)

16 mm x 600 mm 4932471708 (4932471708)

20 mm x 600 mm lederkabel (4932471709)

9 stk. hodefestesett (48532840)

Føringsslange foran for MX FUEL™ stor avløpsrenser (4932478110)

 

Ekstra tilbehørskabler og festehoder er tilgjengelig. Se www.milwaukeetool.no for fullstendig oversikt.

 

Se en video som viser bruken av MX FUELstor avløpsrenser med POWERTREDZ eller finn nærmeste butikk påwww.milwaukeetool.no



Om Milwaukee Tool

Kontinuerlig innovasjon i over 95 år. Milwaukee Tool er en bransjeledende produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Siden selskapet ble grunnlagt i 1924 har Milwaukee Tool vært bransjeledende i både holdbarhet og ytelse. Med et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere fortsetter Milwaukee Tool å tilby innovative bransjespesifikke løsninger. Enten det dreier seg om lederskap innen litiumion-teknologi, som man finner i M12™- og M18™-systemene, tidsbesparende tilbehør eller innovative håndverktøyprodukter, er Milwaukee Tool opptatt av å levere avanserte løsninger som gir fagfolk økt produktivitet og enestående holdbarhet.


Kontaktpersoner

Tone Irén Anvedsen
Marketing Coordinator
Tone Irén Anvedsen
Gustav Olsson
Trade Product Manager Milwaukee
Gustav Olsson